Zdravo, da, igrao sam sa kazinom 777.NL, igram stabilne brojeve 31/27/0 i vi?e… osvojio sam sa ljetnim promocijama €100 sa 1 puta opkladom… igrao sam i osvojio malo. Tako da sam igrao … onda sam igrao 31/27/0/17/ itd opklade gdje su prihva?ene … i neposredno prije ishoda rekli su da kasnim sa svojim opkladama??? Imam snimke ekrana.... pa drugi put .. opet isti brojevi , pa opet 3 puta ... odjednom i ja nisam mogao da ?askam sa kazinom .. i onda je odjednom kazino bio van mre?e ( zbog napredovanja rada ) stavio sam to na povjerenje pilot je poslao sve screenshotove i informacije… 59 € je ostalo na mom ra?unu! I posle tamo gde vise nema problema!!!! ?esto igram tamo i nikada nisam imao problema. Mislim da je lako re?i.. o, da, ovo se mo?e dogoditi.
sada su to predali tehni?kom odjelu, ali daju i reakciju na povjerenje pilota da je tamo kriv. I tamo je zauzet stavljanjem pravog iznosa na ra?un igra?a. Dakle, da, ?elim da to ispitam? Zato ?to im ne verujem.
mogu li poslati snimke ekrana?
ve? su ulo?ili reklamaciju, ali ?ekaju odobrenje
dodatne informacije : broj 31 je odbijen samo kod mene .. jer sam vidio da su drugi ljudi pobijedili na 31 !!!!!!!!
bar ?elim da probam .. moraju da do?u sa ne?im... pa sam iskoristio tvoj link da ulo?im ?albu...
ali da li ?elite da odobrite moju ?albu? Mislim da imam valjanu poentu. I to je mnogo novca…
hvala unaprijed !
vidio sam na trustpilotu potpuno isti problem sa drugim kupcem !!!! Napravio sam snimak ekrana kao dokaz. Vidio sam mnogo ljudi sa istim problemima i gubitkom novca… molim vas shvatite ovo ozbiljno!!!!! Molimo posjetite Trust pilot 777.NL . Nadam se da mi mo?ete pomo?i. Snimak ekrana je na?alost na holandskom
ljudi gube novac ili su lagali o sistemu... pa se nadam da ?e moja ?alba i pomo? od vas pomo?i meni i drugima! ..
srda?an pozdrav, Dave
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.