pre 6 meseci
Ali Kings Hil nije uklju?en u gamstop isklju?enje druga.
But kings hill isn’t included in gamstop exclusion mate.
0
Hun, mislim da svi cenimo tvoju ideju, ali, realno, mnogi od nas jednostavno nemaju slobodna sredstva da doprinesu ovim taksama advokatske firme.
Tako?e bi mogao biti slu?aj jurisdikcije i verujte mi da sam ovo ispitao. Mo?da ?ete morati da idete za stvarnim registrovanim preduze?em u celini, kao ?to je Santeda na primer. Budu?i da se mnogi od nas nalaze na toliko razli?itih geografskih lokacija, bi?e izuzetno te?ko nastaviti ukoliko to ne preuzme vrlo dobra advokatska kancelarija i to ko?ta. Da li su ljudi spremni da rizikuju rizikuju?i vi?e novca na ne?emu za ?ta nema garancije da ?e dobiti sud koji nije u njihovoj zemlji prebivali?ta jer su svi na?i zakoni toliko razli?iti. Voleo bih da ove kompanije pla?aju cenu i budu izvedene pred lice pravde kao i mnogi od nas, ali to je veliki rizik. Jedina druga opcija za koju sam mislio je da mo?da pokrenem peticiju i nateram dovoljno ljudi da potpi?u kada bude dovoljno prisutnih licenca za kockanje Curacao koja zahteva da ili povuku licence, suspenduju ili pregledaju .Ako ne razotkriju licencu za kockanje Curacao za korupciju sa vrha jer su dozvolili da se to desi tako ?to ?ete svuda odlaze?i u novine zemlje sa peticijom. ??
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.