pre 2 meseci
Video sam da ih nekoliko ljudi pominje, na izjavi samo pi?e E0000348, Praha
I’ve seen a few people mention them, on the statement it just says E0000348, Praha
0
Video sam da ih nekoliko ljudi pominje, na izjavi samo pi?e E0000348, Praha
I’ve seen a few people mention them, on the statement it just says E0000348, Praha
Molim vas da li jo? uvek imate ove informacije, imam sli?ne tro?kove
Please do you still have this info, i have a similar charge
Da li ste dobili bilo kakvu informaciju o ovom prijatelju
Did you get any information on this mate
Za svakoga ko se bori sa bankom koja podi?e povra?aj sredstava za vizu ili tra?i od banke da pru?i detalje o transakciji, nikada ranije to nisam primetio, ali viza sada ima obrazac za kontakt sa potro?a?ima na svojoj veb stranici: Popunio sam ga za Revolut i Kroo bi mo?da vredelo poku?ati za druge
For anyone struggling with bank raising visa chargebacks or getting the bank to provide transaction details, I have never noticed it before but visa now have a consumer contact form on their website: I have filled it in for Revolut and Kroo might be worth a shot for others
Ve? neko vreme ih tra?im i ne mogu da ih na?em.
I've been looking for them for a while and can't find them.
Si eu ii caut de ceva vreme si nu i gasesc..
Najsme?nije je ?to dobijam vi?e novca nego ?to sam potro?io. Kako su refundirali u evrima i britanska funta je pala. Tako da dobijam vi?e novca nazad. Primer - Pla?eno 2006 £ i vra?eno 2051 £??
The most funny thing is i am getting more money back than i spent. As they refund in euros and the british pound droped. So i am getting more money back. An exmaple - Paid 2006£ and got 2051£ back??
Uspeo sam da vratim neke povra?aje od Revoluta, jo? uvek ?ekaju?i one od tervera. Trebalo bi da bude 3. maja.
ne dobijam nigde sa Falcorom, pa ako neko ima bilo kakvu ideju molim vas da mi ka?ete
Managed to get some refunds back from Revolut, still waiting on the ones from terrvers. Should be on the 3rd of may.
getting no where with Falcora, so if anyone has any idea please let me know
Bilo ko je imao problema sa Monzom, zatvaraju moj nalog krajem maja, tako da imam jo? oko mesec dana i malo da to sredim, ali imam 5-10 sporova koje moram da pokrenem sa njima, ali sam poku?ao sa nekoliko starijih (mo?da zbog ?injenice da je kategorija u kojoj su pali kao i ra?uni) ali ih stalno odbijaju tvrde?i pravila Mastercard-a. Nadam se da to nije slu?aj sa ostalima jer ?e to biti roba koja nije primljena.
Anyone had issues with Monzo, they are closing my account at the end of May so I still have about a month and a bit to get it sorted but I have 5-10 disputes I need to raise with them but I tried a couple older ones (maybe down to the fact the category they went down as was bills) but they keep rejecting them claiming Mastercard rules. I hope this isn’t the case for the others as they will be goods not received.
To je ista kopija i prethodni odgovor koji sam dobio pre 10 godina kada sam izve?tavao o nekoliko sajtova
That is the same copy and past answer as I got 10 years ago when reporting a few sites
Da, uvek je isti drug. Ipak, dobio sam odgovor od istra?nog tima na jo? 2 sajta - pod pretpostavkom da rade ne?to protiv njih.
Yeah it's always the same mate. I did get a response from an investigative team on another 2 sites though - assuming they were doing something against them.
Da, ponekad ih blokiraju, ali samo dodaju jo? jedan broj na veb stranicu da bi je zaobi?li. Vidio sam da je nekoliko ograni?eno u Velikoj Britaniji, tako da je ne?to moralo biti ura?eno sa tim sajtovima, jer pre nego ?to ste mogli da im pristupite, jurio sam ih mesecima
Yes they block them I think sometimes but they just add another number to the webpage to bypass it I did see a few had restricted in UK so something must have been done with those sites as before you could access it I chased them for months
Zdravo Paul. Da, u pravu ste, vratio sam novac sa kripto veb lokacija putem povra?aja sredstava, tako da je mogu?e. Mogu li da vas zamolim da malo detaljnije objasnite bankovne transfere. Imam nekoliko transakcija sa Transferop-om, kako da pristupim svojoj banci u vezi sa ovim trgovcem? Hvala.
Hi Paul. Yes, you are right, I got money back from crypto websites via chargebacks, so it is possible. Could I ask you to elaborate a bit about bank transfers. I have few transactions with Transferop, how should I approach my bank about this merchant? Thank you.
Zdravo dru?e, odustao sam od poku?aja da ga vratim od paiop-a, ali radim na depozitu bankovnog transfera koji je kupio kriptovalutu poku?avaju?i prvo na kripto sajtu da dobijem povra?aj novca
Hi mate I gave up on trying to get it back from payop but im working on bank transfer deposit which bought crypto trying the crypto site 1st to get a refund
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.