pre 1 meseca
Izgleda da je jo? nekoliko recenzija pro?lo uspe?no u vezi sa njihovim nezakonitim praksama.
Looks like a couple other reviews went through successfully aswell regarding their unlawful practices.
0
Izgleda da je jo? nekoliko recenzija pro?lo uspe?no u vezi sa njihovim nezakonitim praksama.
Looks like a couple other reviews went through successfully aswell regarding their unlawful practices.
Da, trebalo mi je oko 5 poku?aja, a onda su to objavili. Direktor me je ozna?io ?im sam objavio, pa sam morao da to malo ubla?im.
Yes it took me about 5 tries or so then they posted it the Director guy flags it as soon as I post so I had to water it right down
Nadam se da bi neko mogao da pomogne sa imenom CRSH depozit na ra?unu, ne mogu ni?ta da prona?em na forumu ili na mre?i, uglavnom zato ?to pretra?iva?i pretra?uju ?ke?" i ne tra?e CRSH.
Hoping someone could assist with the name CRSH Deposit on the account, cannot find anything on the forum or online mainly as the search engines pick up "cash" and won’t search for CRSH.
Nadam se da bi neko mogao da pomogne sa imenom CRSH depozit na ra?unu, ne mogu ni?ta da prona?em na forumu ili na mre?i, uglavnom zato ?to pretra?iva?i pretra?uju ?ke?" i ne tra?e CRSH.
Hoping someone could assist with the name CRSH Deposit on the account, cannot find anything on the forum or online mainly as the search engines pick up "cash" and won’t search for CRSH.
Hvala, poku?a?u.
Banka je rekla da su to digitalne igre, pa sam probao Crush digital games jer na Guglu pi?e CRuSH digital, nisu se vratili, ali ?u probati i ovu.
Thanks will give it a go.
The bank said its digital games so I tried Crush digital games as it says CRuSH digital on google, they didn’t come back but will try this one as well.
Da li je neko imao posla sa 30bet.com? Pi?em imejl u vezi sa povra?ajem novca, ali nisam dobio nikakav odgovor. Poslao sam im moje 10-godi?nje podatke o Gamstop-u i podatke sa sednice savetnika za kockanje i rekao im da podi?em zahtev za povra?aj novca, ali jo? uvek ni?ta. Razmi?ljam da otvorim slu?aj ovde:
Anyone dealt with 30bet.com im emailing about a refund but getting no reply at all, sent them my 10 year gamstop details and gambling councillor session details ec and told them im raising chargebacks but still nothing im thinking of opening a case on here:
Oni koji su dobili povra?aj novca na Revolutu putem ?brzog bankovnog transfera", koliko je vremena pro?lo otkako su rekli da su u kontaktu sa prodavcem i da poku?avaju da vrate novac? Tako?e, da li je to ura?eno preko ?askanja?
Those who have had a refund on revolut from a 'fast bank transfer' how long did it come from after they said they are in touch with merchant and trying to return your funds? Also was this done over chat?
Ni to niti Crush Digital Gaming izgleda nisu problem - obojima su poslali odgovor imejlom u kojem se navodi da nemaju nikakve veze sa njima. Barclays napla?uje privremeni povra?aj novca, tako da ?e svi videti da li ?e osporiti/falsifikovati fakture.
Neither that or Crush Digital Gaming are it apparently - both emailed back saying nothing to do with them. Barclays are charging back with a temp refund so all good will see if they contest/falsify invoices.
Samo uobi?ajeni uslovi o odgovornosti igra?a itd. Barklikard mi je naplatio novac preko Kreativ Digital Solu?ns, a zatim su ga direktno vratili.
Just the usual terms about the player is responsible etc. Barclaycard charged back for me under Creative Digital Solutions they then refunded directly.
Zdravo Mizu, ne ?elim uop?te da te uznemiravam, ali jesi li dobio/la ono ?to si ?eleo/la? Mo?e? li da podeli? neke informacije sa nama? Bili bismo ti zahvalni.
Hi mizu I don't want to bother you at all, but did you get what you wanted? Can you share some info with us? We would be grateful
Ciao mizu non voglio assolutamente essere di disturbo, ma hai ottenuto quello che volevi? Puoi condividere con noi qualche info? Te ne saremo grati
Koji su bili kontakt podaci za kreativna digitalna re?enja? Pitao sam pre nekog vremena, ali nisam bio siguran da li su to ta?ni podaci.
What was the contact details for creative digital solutions? I asked a while back but weren't sure if it was the correct information.
Nisam ni?ta direktno dobio od njih, pa mi je banka vratila novac. Zanimljivo je da su na mom izvodu imali isti maloprodajni broj kao E0000480, ali su iz Praga, a Creative iz Paname. ?im mi je Barclays privremeno uplatio novac, dan nakon ?to je Creative poslao povra?aj, direktno mi je to uradio.
I didn’t get anything from them directly so bank charged back. Interestingly they had the same retail number as E0000480 on my statement but they are Prague and Creative are Panama. As soon as Barclays temp credited me the day after Creative sent the refund directly
Ok hvala, gubljenje vremena onda, sude?i po izgledu! Jesi li onda uradio povra?aj sredstava?
Ok thanks waste of time then by the looks of it ! did you do chargebacks then
Ok, gubljenje vremena, ?ak mi to ni ne ?alju! Mislim da bi trebalo da budu povra?aji sredstava sa bankovnog ra?una, a onda sam dobio 3 za sknvrs, a jedan je Deserv(destream)
Ok so waste of time they are not even sending me that ! think it needs to be bank chargebacks then got 3 for sknvrs and one is Deserv(destream)
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.