Zdravo ljudi, nadam se da ste svi dobro.
Povremeno ?itam ovu tablu i ?eleo sam da podelim neke informacije i postavim nekoliko pitanja.
U mom slu?aju, provajder pla?anja za trgovca E0000480 je Colibrix.io ili Paysage.io. Ve? sam ih kontaktirao — jesu vratili deo novca, ali na?alost ne sav.
?ta je ovde zakon? Ve? sam prijavio slu?aj Ombudsmanu. Tako?e razmi?ljam da odem u policiju jer verujem da su ume?ani u pranje novca. Na mom nalogu je kockanje blokirano, ali oni to zaobilaze tako ?to ne koriste ispravne trgova?ke kodove.
Znam da su neki od vas ve? upoznati sa ovim trikovima — ali moje pitanje je: ?ta mo?emo zvani?no da uradimo da bismo bili sigurni da ?e izgubiti licencu? Colibrix se nalazi u Velikoj Britaniji, a ja ?ak imam i broj mobilnog telefona generalnog direktora. Blokirao me je — haha — ali ozbiljno, mogu li da idem u policiju sa ovim?
Tako?e, Colibrix sada koristi novog trgovca za obradu pla?anja: Dsolpay.
Da li neko ima informacije o ovim imenima?
Stop za tastaturu
Vivekskoin
E0000443
Ratfi ili Ratski
Bilo kakva pomo? ili saveti bi bili cenjeni.
Hvala!
Hi guys, hope you’re all well.
I’ve been reading this board from time to time, and I wanted to share some information and also ask a few questions.
In my case, the payment provider for merchant E0000480 is Colibrix.io or Paysage.io. I’ve already contacted them — they did process some of the money back, but unfortunately not everything.
What’s the law here? I’ve already reported the case to the Ombudsman. I’m also thinking about going to the police because I believe they are involved in money laundering. On my account, gambling is blocked, but they’re bypassing that by not using the correct merchant codes.
I know some of you are aware of these tricks already — but my question is: what can we officially do to make sure they lose their license? Colibrix is based in the UK, and I even have the mobile number of the CEO. He blocked me — haha — but seriously, can I go to the police with this?
Also, Colibrix is now using a new merchant to process payments: Dsolpay.
Does anyone have any info about these names?
Keystop
Vivexcoin
E0000443
Ratfee or Ratski
Any help or tips would be appreciated.
Thanks!
Automatski prevedeno: