Koga poku?ava? da ubedi? – mene ili sebe? Brzo obri?i obri?i obri?i!
Who are you trying to convince – me or yourself? Quickly delete delete delete!
To je TSB banka, ve? su izvr?ili vi?e povra?aja sredstava bez spora samo za manje iznose kod razli?itih trgovaca. ZIPH, imam par hiljada da poku?am da vratim.
its TSB bank, they’ve already done multiple chargebacks without dispute only for smaller amounts with different merchants. ZYPH I’ve got a couple of grand to try get back.
Ono ?to obi?no uzrokuje da roba ne bude primljena jeste kopiranje dokaza koje zahteva Mastercard, a zatim slanje imejla banci u kojem se jasno navodi da ne mogu odbiti povra?aj sredstava itd. prema FOS-u. Ako imate problema, javite mi, poni?ti?u ono ?to sam poslao Chase-u i to je odmah poslato.
What tends to work goods not received is copying what evidence Mastercard require then emailing the bank clearly stating that they cannot deny chargeback etc according to FOS. If you are struggling let me know I will bang what I sent to Chase and it sent immediately
Pro?itao/la sam ovo pogre?no, ZPDG je digitalna roba, pa digitalna umetnost/vau?eri itd.
ZYPH je ?kolsko obrazovanje - kupovni kodovi za preuzimanje kurseva trgovanja itd.
I have read this incorrect ZPDG is digital goods so digital art/vouchers etc
ZYPH is schools education - purchase codes to download trading courses etc
Ve? sam poslao digitalnu robu svojoj banci, pa ?ta da im ka?em sada kada sam opet poslao pogre?nu stvar haha
I have already sent to my bank it’s digital goods so what should I say to them now that I’ve sent the incorrect thing again haha
Haha ne, samo ostavi, ako se to ospori, to je digitalna roba, zar ne, pi?e na mojoj izjavi sa Barklikarda o ?koli/onlajn obrazovanju, formulacija je pomalo nebitna, zar ne, ako se vrate, mo?e? re?i da je to digitalni onlajn kurs
Haha no just leave it, if challenged it is digital goods ain’t it, says on my barclaycard statement school/online education the wording is somewhat irrelevant isn’t it, if they come back you can say it’s a digital online course
Revolut mi je odbio dva zahteva za povra?aj sredstava kod dva trgovca koji prodaju skinove, poslao sam formalnu ?albu i danas su mi odgovorili da je njihovo odbijanje u skladu sa zakonima Masterkarda i da mogu da kontaktiram FOS. Sme?no mi je jer se ta dva trgovca, Goldveils i G2G Global Transact, ?esto pominju ovde i mnogi su podneli zahtev bez problema. Svakako ?u kontaktirati FOS.
Revolut refused me 2 chargebacks with two merchants that sell skins, I sent the formal complaint and today they replied that their refusal is in line with Mastercard laws, and that I can contact the FOS. It makes me laugh because the two merchants, goldveils and g2g global transact are often mentioned here and many have raised without problems. I will definitely contact the FOS
A me Revolut ha rifiutato 2 storni di addebito con due esercenti che vendono skin, ho inviato il reclamo formale ed oggi mi hanno risposto che il loro rifiuto è in linea con le leggi Mastercard, e che posso rivolgermi al FOS. mi fa ridere perché i due commercianti, goldveils e g2g global transact sono spesso nominati qui e molti hanno sollevato senza problemi. Mi rivolgerò sicuramente al fos
Bili ste previ?e od pomo?i, mo?ete li mi samo re?i ?ta ste naveli kao robu ili uslugu koju niste dobili? Razmi?ljala sam o kupon kodovima, formulacija donosi negu tela, pa bih vam bila zahvalna ako mo?ete da me posavetujete ?ta da navedem.
You have been too helpful, can you just tell me what you put as a good or service not received? I was thinking about coupon codes, the wording brings body care so if you can advise me what to put I would be grateful
Sei stato fin troppo disponibile, puoi dirmi solo cosa hai messo come bene o servizio non ricevuto? Io stavo pensando a codici coupon, la dicitura porta cura del corpo quindi se puoi consigliarmi cosa mettere te ne sarei grato
Evo ?ta sam poslao ?ejsu, ignori?ite trgovce, ne ?ele da se potrude da ih uklone. Odbijali su, ali su to uradili odmah posle ovoga.
Sve ovo je dodato u ?askanje, ali radi lak?eg pregleda ponovo navodimo:
Masterkard o?ekuje moje poku?aje da re?im problem sa prodavcem i opisom robe. Molim vas da imate u vidu da je novac koji je skinut sa mog ra?una dovoljan za Masterkard da bi transakcija bila izvr?ena.
Epine marketsfera - softver/kodovi za softver, uslovi su ve? poslati. Vidite imejl o uslovima, odgovor je odbijen. Vi?estruki poku?aji re?avanja problema sa njima i Jobe investments, ove kompanije su povezane jer kada sam napravio drugu porud?binu na Epineu, ove transakcije su se pojavile. Ponovo vi?e imejlova i prikaz ?ta je kupljeno. Ni?ta nisam dobio.
Kriptoplaza - vau?er kodovi za digitalnu umetnost, poslati uslovi kori??enja koji ka?u da je potrebno kontaktirati za povra?aj novca, ali ni?ta nikada nije primljeno, proizvodi su sada druga?iji/uklonjeni sa obe veb stranice koje koriste. Adresa e-po?te na veb stranici se vra?a.
Trndbm - vi?e sajtova povezanih sa ovim, imejl kodovi za proizvode za spa/negu tela, ni?ta nisam dobio. Tragao sam putem imejla i broja telefona, telefon nije rekao da ima nikakve veze sa njima, uslovi navode kontakt i povra?aj novca, ali opet nema odgovora.
Ostale napomene - Ekrani su se ru?ili u poslednjih nekoliko meseci, problem sa karticom ili problem sa telefonskom vezom, prikazivao se ekran na nekoliko njih. ?injenica je da ni?ta nije primljeno i to je u skladu sa uslovima Masterkarda, FOS ?ak navodi da ako bi povra?aj sredstava bio dobar, trebalo bi ga podi?i ili ?e banka biti odgovorna za tro?kove u ovom slu?aju vi?e od 950 funti, mislio bih da bi banka sa mojim dokazima i ?injenicom da su uslovi pogo?eni zaista pomogla. Tako?e napominjem da ?e trgovac verovatno odgovoriti ako je roba poslata i primljena (nije bila), ali trenutno sam jedini koji je na gubitku ja.
Ostali problemi - stalno isklju?ivanje iz ?askanja u?ivo, ignorisanje te?ko?a, ovaj novac treba da mi se vrati.
Brojne smernice FOS-a o slu?ajevima koje bi se od banaka o?ekivalo da pokrenu bez odlaganja ako su pravila ?eme zadovoljena, one su na mojoj strani, ima ?anse za uspeh i kao dr?avni trgovac FOS-a to mo?e ili prihvatiti ili osporiti. FOS tako?e navodi da nije na banci da odlu?uje o ishodu, jer mo?e i?i koliko god je potrebno putem arbitra?e.
Dakle, mo?ete videti moju zabrinutost da ne obra?ujete na vreme.
Ispravljanje stvari - Sporovi pokrenuti bez odlaganja, uzimaju?i u obzir gore navedeno i sve ostale informacije, privremeni povra?aj novca zbog ka?njenja, nadoknada od 100 funti za finansijske i materijalne neprijatnosti.
Here is what I sent to Chase ignore the merchants can’t be bothered to remove them. They were refusing but then did it straight after this.
All these were added to chat but for ease listing again:
Mastercard would expect attempts from me to resolve with merchant and the description of goods, please note the fact the money left my account is enough for Mastercard that a transaction was placed.
Epine marketsphere - software/codes for software, terms already sent. See email on the terms bounces back. Multiple attempts to resolve with them and Yobe investments, these companies are linked as when I placed the second order on Epine these came up on transactions. Again multiple emails and showing what was purchased. Nothing received.
Cryptoplaza - voucher codes for digital art, terms and conditions sent that say contact for refund but nothing was ever received, products now different/removed from both websites they use. Email address on website bounces back.
Trndbm - multiple sites linked to these, email codes for Spa/body care items, nothing received. Chased via email and phone number, phone said nothing to do with them, terms state contact and refund but again no response.
Other notes - Screens crashing over the last few months card issue or phone connection issue showed the screen on a few. Fact remains nothing received and falls right under Mastercard terms, FOS even state that if the chargeback would be have a good chance of succeeding they should be raised or bank will be liable for the costs in this instance more than £950, would have thought bank with my evidence and the fact terms hit you would actually assist. Also noting the merchant is likely to respond if the goods were sent and received (they were not) but currently the only one at a loss is me.
Other issues - constant cutting off from live chat, ignoring of hardship this money needs to come back to me.
Numerous FOS guidance on cases that banks would be expected to raise without delay if scheme rules are satisfied they are on mine, it has a chance of succeeding and as FOS state merchant can either accept or challenge. FOS also state not up to the bank to decide on the outcome as it can go as far as required via arbitration.
So you can see my concerns that you are not processing in a timely manner.
Putting it right - Disputes raised without delay considering the above and all other information, temporary refund due to the delays, compensation of £100 for financial and material inconvenience.
Odgovorio sam, ali je prijavljeno za pregled.
I have responded but it’s been flagged for review.
Pa, uprkos svoj divnoj pomo?i na ovom forumu, mislim da ?u verovatno odustati od poku?aja...
Sa Monzo bankom je jednostavno nemogu?e sara?ivati i oni jednostavno odbijaju da pomognu. Pokrenuo sam dve odvojene ?albe FOS-u protiv njih, ali to ne?e napraviti nikakvu razliku. ?tavi?e, napisao sam duga?ku, negativnu recenziju sa 1 zvezdicom na TP o Monzu i jedan sam od retkih koji nisam dobio odgovor od njih na samom TP-u. Nisu imali nikakvu odbranu i verovatno je to razlog za?to nisu poku?ali.
U svakom slu?aju, poku?ajte da budete ljubazni jedni prema drugima (nekima od vas), ali uglavnom, sre?no svima koji nastavljaju svoj zadatak. Iskreno se nadam da ?ete svi uspeti.
Nastavi?u da pratim, ali sam izgubio volju da poku?avam da vratim svojih 4 hiljade funti...
Well, despite all the wonderful assistance on this forum, I think I'm probably going to give up trying...
Monzo Bank are just impossible to deal with and they just refuse to help. I have opened two separate complaints with the FOS about them but it's not going to make any difference. For what it's worth, I wrote a long, negative, 1-star review on TP about Monzo, and I am one of the few not to have received a reply from them on TP itself. They had no defense and it's probably why they didn't try.
Anyway, try to be nice to each other (some of you) but mostly, good luck to everyone who continue on their quest. I genuinely hope you all succeed.
I'll keep watching but I've lost the will in trying to claim my £4k back...
Nisi primio robu ili se kocka?? Po?alji mi poruku. Mislim da mogu potencijalno da pomognem u vezi sa ?albom. Imam dosta u?te?evina za VISA i Mastercard, ?to je izgleda funkcionisalo kod drugih.
You gone goods not received or gambling? Give me a message I think I can potentially help on the complaint, I have lots saved for VISA and Mastercard that seems to have worked for others
Stavio bih direktno ovde, ali neke stvari su Vord dokumenti i snimci ekrana, tako da bi to bila ogromna koli?ina. Sve ?to mogu direktno poslati bilo kome, to su samo informacije prikupljene tokom odre?enog vremenskog perioda.
I would put directly in here but some stuff is word document and screenshots so would just be huge amount. Anything I can send directly to anyone I will it’s just information obtained over a period of time
Hvala D?imbe, kako da te kontaktiram? I ja imam neko iskustvo ste?eno tokom godina i rado ?u podeliti sa tobom bilo ?ta, ako mogu.
Va? odgovor koji je na pregledu jo? nije objavljen, sa?eka?u. Ima li vesti iz SC Wardex-a?
Momci, nikada ne prestajte da govorite, za po?etnike: put nedobijene robe ili usluga je lak?i od puta kockanja.
Thanks Jimb, how do I contact you? I also have some experience gained over the years and am happy to share with you anything, if I can.
your answer under review has not been published yet, i will wait. Any news from sc wardex?
Guys, never stop saying it, for the newbies: the road of goods or services not received is easier than the road of gambling.
Grazie Jimb, come faccio a contattarti? Io anche ormai ho qualche esperienza maturata in questi anni e sono felice di condividere con voi qualsiasi cosa, se posso.
la tua risposta in fase di revisione non è ancora stata pubblicata, aspetterò. Avete notizie di sc wardex?
ragazzi non smetterlo mai di dirlo, per i novizi: la strada beni o servizi non ricevuti è più facile della strada gioco d azzardo.
Nisam ih dobio. Naveo sam svoju imejl adresu za ?albe u Chase-u na zahtev, obrisao sam je ako ste propustili, samo ponovo zatra?ite.
Mogu vam poslati imejl sa zahtevom za povra?aj sredstava sa VISA kartice
Tekst ?albe na kockanje u vezi sa Masterkardom
Reklamacija: Roba sa Masterkard karticom nije primljena
Formulacija o neprijemu robe na VISA-i
I have not got them. I listed my Chase complaint email address on request have deleted if you missed just request again
I can email you the VISA chargeback
Wording for a Mastercard gambling complaint
Mastercard goods not received conplaint
VISA goods not received wording
Moji su sada svi u toku, mo?da imam jednu manju ?albu na Barklis da se ne?to pove?a, ali ?e to u?initi.
Drago mi je da pomognem bilo kome, ali moram naglasiti da su glavni delovi pogodni za sve, ali nemojte slepo kopirati jer su neki specifi?ni za mene zbog okolnosti, prethodnih ?albi itd.
Mine are all in progress now may have one minor complaint to Barclays to get some raised but they will do.
I am happy to assist anyone but I must stress the main parts are suitable for all but don’t blindly copy as some are specific to me around circumstances, previous complaints etc.
Poslato - Vi?e ?u nego rado podeliti sa drugima, ako to pomogne samo jednoj osobi, bio bih sre?an.
Sent - I am more than happy to share with others, if it helps only one person I would be happy
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.