Mislio sam da ?u morati mnogo da razmi?ljam o tome, ali samo sam zatvorio o?i i bilo je tu. Vratio sam se ?iv, i tako daleko. Nije mi palo na pamet da mi je pli?ana ?irafa bila do grla, tako da je to zapravo moj najbolji poklon koji sam ikad dobila za Bo?i?. Bio je to najbolji Bo?i?! Potpuno vidim mamu i tatu kako sjede u foteljama i dr?e ?a?u vina... tako da je moj otac fla?irano pivo. I gledaju mene i mog brata...?apu?u ne?to da ne ?ujemo i smiju se. po ?etiri bale ispod jelke..ne znam da li smo imali isto ili ne, ali znam da je bilo skromno u odnosu na ovaj Bo?i?. elektricna meta na pikado.Mogao je da poludi od radosti..mrzim ga ko da je bilo juce,..sedi na zemlji duge noge ispravljene pogrbljen, naocare na tornju Ali brat ima cerebralnu paralizu. Ali bolje je. na?i ... Jako mi se svidjela jedna od radnji igra?aka u izlogu, ali mi nije palo na pamet da bi na?i mogli priu?titi da mi je kupe. Pa nisu mogli, ali su to uradili i svi su bili jako sretni zbog toga. . I sada sam shvatio za?to se tako ?ivo sje?am ove ve?eri prije svoje 18. godine. Bio je to posljednji zajedni?ki Bo?i?. Ali to je to. ..Hvala vam ?to ?ivite tako lijep osje?aj i vra?ate tako lijepe uspomene??????Bilo je jako lijepo??A sada se vra?amo u stvarnost ?? ... ?elim vam svima lijep Bo?i?! ??
I thought I'd have to think about it a lot, but I just closed my eyes and it was there. I came back alive, and so far. It never occurred to me that the plush giraffe I was up to my neck, so it's actually my best gift I've ever received for Christmas. It was the best Christmas! I can totally see my mother and dad sitting in armchairs holding a glass of wine ... so my father is a bottled beer. And they look at me and my brother ... they whisper something so we don't hear it and they laugh. four bales we had each under the tree..I don't know if we had the same or not, but I know it was definitely modest about against this Christmas. electric target on darts.He could go crazy for joy..I hate him as if it were yesterday, .. sitting on the ground his long legs straightened he hunched over, glasses on the spire But the brother has cerebral palsy. But it's better. na?i ... I really liked one of the toy stores in the shop window, but it never occurred to me that ours could afford to buy it for me. Well, they couldn't, but they did it and everyone was really happy about it. . And now I realized why I remember so vividly this evening before I was 18 years old. It was the last Christmas together. But that's it. ..Thank you for living such a beautiful feeling and restoring such beautiful memories??????It was very nice??And now back to reality ?? ... I wish you all a beautiful Christmas! ??
Myslela jsem si,?e budu muset hodně nad tím premyslet??,ale jen jsem zav?ela o?i a bylo to tam??.?ivě si vybavuji ten ve?er p?ed 18nacti lety..páni to,u? je vá?ně tak dlouho?!No to je a díky Vám jsem se ?ivě vrátila zpet ,az tak daleko.nikdy by me nenapadlo,ze zrovna ta ply?ová ?irafa která mi byla,az po krk,tak ze to je vlastne muj nejlepsi darek,ktery jsem kdy dostala k Vánoc?m??.Byli to nejlep?í Vanoce!úplně vidím jak mamka s ta?kou sedí v k?eslech dr?í sklenici s vínem..ta?ka teda lahvové pivo.A koukají na me a bráchu..?eptají si něco,aby jsme to nesly?eli a smějou se????..Brácha ten vedle mě ?kubal ty svoje ?ty?i balicky co jsme meli kazdej pod stromeckem..nevím,u? jestli jsme měli stejně,nebo ne,ale vím,?e to rozhodně bylo skromné o proti dne?ním Vánoc?m.Vybavuju si,?e jsem dostala takovej stroj na vyrobu barák? z koralk?.a brácha ter? elektricky na ?ipky.Ten se mohl zbláznit radosti..va?ím ho jako by to bylo v?era,..seděl na zemi ty jeho dlouhy nohy narovnany on shrbenej,bryle na ?pi?ce nosu vyceneny ty svoje klofáky a byl fakt stra?ně stastnej.bratr má dětskou mozkovou obrnu.Ale je dobrej??nejlep?í ??...no a na?i se po?ád,tak prdle chychotali a po jaké době vytáhli je?tě jeden dárek.. No a já hned věděla!Stra?ně se mi líbila v jednom hra?ká?ství ve vyloze, ale ani ve snu by mě nenapadlo,?e by si na?i mohli dovolit mi ji koupit.No nemohli,ale ňák to udělali a měli z toho taky stra?nou radost vlastně v?ichni.To je zvlá?tní. A te? mi do?lo pro? si tak ?ivě vybavuji zrovna tenhle ve?er p?ed 18lety.Byli to poslední spole?né Vánoce.Ale to je,u? jdno.Dal to nebudu otevírat. ..Dekuji Vam za pro?ití,tak krasneho pocitu a obnoveni tak krásnych vzpominek??????Bylo to moc fajn??A te? zpátky do reality ??...P?eji V?em krásné pro?ití svátk? váno?ních!??
Najbolji Prezzy ikada bio je od moje Lil sestre kada smo ona i ja bili mladi. Ona mi je rukom napravila pop-up knjigu o njoj i meni i svim na?im nevjerovatnim vremenima i svoj zabavi koju je imala sa mnom. pod naslovom Volim, moja velika maca je bila tako ljupka i jo? uvijek to ?uvam kao dragocjenost, sada je to napravila za mene prije 27 godina.x
Best prezzy ever was from my Lil sister when her and I were young.she hand made me a pop up book about her and I and all our amazing times and all the fun she had with me. titled I love my big sissy was so lovely and I still keep it treasured now she made that for me 27 years ago.x
Bo?i?no vrijeme se bli?i tako da je definitivno pravi trenutak da zapo?nete jo? jedno takmi?enje kojem se svi mogu pridru?iti besplatno! Iako za neke od vas ovaj period mo?e biti stresan, a kupovina poklona za sve nije laka, ?elimo da istaknemo da Bo?i? treba da bude sre?an i opu?taju?a atmosfera.
The Christmas time is getting closer so it's definitely the right moment to start another competition that everyone can join for free! Even though this period can be stressful for some of you and buying presents for everyone isn't easy, we'd like to point out that Christmas should be about happiness and chilling atmosphere.
Bo?i?no vrijeme se bli?i tako da je definitivno pravi trenutak da zapo?nete jo? jedno takmi?enje kojem se svi mogu pridru?iti besplatno! Iako za neke od vas ovaj period mo?e biti stresan, a kupovina poklona za sve nije laka, ?elimo da istaknemo da Bo?i? treba da bude sre?an i opu?taju?a atmosfera.
The Christmas time is getting closer so it's definitely the right moment to start another competition that everyone can join for free! Even though this period can be stressful for some of you and buying presents for everyone isn't easy, we'd like to point out that Christmas should be about happiness and chilling atmosphere.
Vjerovatno imam oko 2000+ maraka kod ku?e. Uglavnom iz Drugog svetskog rata. To je naslije?e po maminom djedu, ali takav je nered...sve marke su uglavnom u starim kovertama. Ne bih znao odakle da po?nem ??
I've probably got around 2000+ stamps at home. Mostly, from WWII. It's a heritage after my mother's grandfather, but it's such a mess...all the stamps are mostly in old envelops. I wouldn't know where to start ??
Bo?i?ni poklon koji me najvi?e razveselio bio je Bo?i? 1993. godine kada je moj mla?i brat do?ao ku?i iz bolnice. Te godine sam imao ?est godina i mislio sam da su se Bog i Djed Mraz udru?ili da mi daju najbolji bo?i?ni poklon na svijetu. Moja li?na lutka iz stvarnog ?ivota!
The Christmas present that made me the happiest was the Christmas of 1993 when my little brother came home from the hospital. I was six years old that year and I thought that God and Santa Clause had teamed up to give me the the world's best Christmas present. My very own real life baby doll!
U to vrijeme moja majka je imala Kreps 23. decembra, jedan dan prije Bo?i?a, imala je rezultat da je izlije?ena ?to je bio moj najbolji bo?i?ni poklon u ?ivotu.
At that time my mother had Kreps on December 23rd, one day before Christmas, she had the result that she was healed that was my best Christmas present in life.
Meine Mutter hatte Damals Kreps gehabt am 23.12 ein Tag vor Weihnachten hatte sie das Ergebnis gehabt das sie Geheilt war das war mein sch?nstes Weihnachts geschenk in leben.
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.