pre 2 meseci
Bilo mi je nemogu?e da prona?em veb lokaciju za ove momke
It’s been impossible for me to find a website for these guys
0
Bilo mi je nemogu?e da prona?em veb lokaciju za ove momke
It’s been impossible for me to find a website for these guys
Terrvers (donbet)
TRAVERSETRAVERSE LIMITED
128 Citi Road, London, Ujedinjeno Kraljevstvo, EC1V 2NKS
Firma broj 08612850
Priroda poslovanja (SIC)
70229 - Konsultantske aktivnosti u oblasti upravljanja osim finansijskog upravljanja
73120 - Usluge medijskog predstavljanja
Da li mislite da postoji na?in da dobijete njihovu e-po?tu iz ovih informacija?
Terrvers (donbet)
TRAVERSETRAVERSE LIMITED
128 City Road, London, United Kingdom, EC1V 2NX
Company number 08612850
Nature of business (SIC)
70229 - Management consultancy activities other than financial management
73120 - Media representation services
Is there a way of obtaining their email from this info you think?
Nisam siguran, ali ima puno informacija o njima da budemo fer: da li ste razgovarali sa bankom?
Mo?da imam imejl, ali ne ?elim da im po?aljem e-po?tu ako poku?aju da iskoriste moje podatke da bi prevazi?li moj spor protiv njih.
I’m not sure but it’s a lot of information on them to be fair: have you spoke to bank?
I may have a email but don’t want to email them if they try use my details to over ride my dispute against them.
Da li va?a banka ne zahteva da ih kontaktirate pre podizanja povra?aja sredstava?
Does your bank not demand you contact them before raising a chargeback?
Tek sam danas zapo?eo spor, poku?avaju?i da pazim koje informacije dajem svojoj banci i nadam se da je ovo stvarni sajt https://vvv.traversetraverse.co.uk/
Ali oni su medijska kompanija, a ne kompanija za kockanje, pa se nadaju da je to prednost
I've only just started my dispute today tbh, trying to be careful what info I give my bank and I'm hoping this is the actual site https://www.traversetraverse.co.uk/
But they're a media company not a gambling company so hoping that's an advantage
https://vvv.traversetraverse.co.uk/
Imam jebene
I
Da li ste od banke dobili informacije o ID-u i imenu kompanije Terrvers ili ste ih sami prona?li?
Did you get the information from the bank regarding Terrvers company ID and name or did you find it by yourself?
Ne zahtevajte, ali pitaju da li sam ih kontaktirao. Imam imejl, ali ne ?elim da im dam svoje detalje.
da li je neko pobedio protiv ove lukave firme?
Don’t demand but they ask if I’ve contacted them. I’ve a email but don’t want to give them my details.
anyone won against this dodgy firm?
Posla?u ti mejl u dogledno vreme, dru?e. Trenutno prolazim kroz proces i prili?no je dug.
I'll drop you an email in due course, mate. I'm currently going through the process myself, and it's quite a lengthy one.
Ovo su definitivno oni? Kako pristupate tome sa njima? Idete na kockanje ili roba nije primljena?
?ujem da prave la?ne fakture sa va?om IP adresom itd. Samo se pitam kako bi mogli da se izvuku sa ovim.
This definitely them? How you approaching it with them? You going gambling route or goods not recieved?
i hear they make fake invoices with your ip address etc. just wondering how they could get away with doing this.
?elim da upozorim sve u vezi sa terver transakcijama. Mislim da TRAVERSETRAVERSE LIMITED - https://vvv.traversetraverse.co.uk/ nije u pravu. Verujem da je to druga kompanija, ali nisam siguran.
I want to give a headsup to everyone regarding terrvers transactions. I think TRAVERSETRAVERSE LIMITED - https://www.traversetraverse.co.uk/ is wrong. I do believe it's another company, but I am not sure.
Travvers i url napisan duplo zvu?e pomalo kao za?to dva vv u formulaciji?
mo?da je na pravom putu. Ne ?elim da im ?aljem e-po?tu jer uzmu moje podatke i unapred prave fakture koje ?ekaju spor ??
Travvers and the url spelt double sounds a bit like why two vv in the wording?
possibly may be on the right track. I don’t want to email them inacse they take my information and pre make invoices awaiting for dispute ??
Bez obzira na to da li prave la?ne fakture, standardna praksa za bilo koju onlajn kompaniju je slanje potvrde e-po?tom kupcu, tj. potvrda e-po?te o pode?avanju naloga.. e-mail potvrda o kupovini poslata istog datuma. Mo?ete da zahtevate svu komunikaciju putem e-po?te preko SAR-a preko njihovog slu?benika za podatke gdpr.. o?igledno oni ne mogu da obezbede ovo jer se to nikada nije dogodilo. ?to zauzvrat ja?a va? slu?aj.
Irrelevant of if they make fake invoices, a standard practice for any online company is to send email confirmation to the customer ie email confirmation of account setup.. email confirmation of the purchase sent on the same date. You can request all email communications through a SAR via their data officer gdpr.. obviously they can't provide this as it never happened. which in turn strengthens your case.
Njihove adrese su iste kao ?to je prikazano u mojim bankovnim transakcijama 128 Citi Road
They're addresses are the same as shown in my bank transactions 128 City Road
Na?ao sam drugu kompaniju za koju mislim da je krivac, pokrenuo sam povra?aj sredstava kod svoje banke i kada sve bude gotovo, odbaci?u sve informacije koje imam. Zato mislim da ste mo?da na?li pogre?nu kompaniju. Na?ao sam jo? jedan, ?ao mi je ?to jo? ne mogu da podelim sve detalje, ali obe?avam da ?u ga podeliti kada zavr?im svoj spor. Izvinite zbog toga. Ali da budemo jasni, nisam 100% siguran, ali mislim da jeste.
I have found another company who I think is the culprit, I have initiated a chargeback with my bank and when it's all done I will drop all information I have. That's why I think you may have found the wrong company. I have found another one, I am sorry I can't share all the details just yet, but I promise I will share it when I have finished my dispute. Sorry about that. But just to be clear, I am not 100% sure but I think so.
Buton mi je vratio depozit davno u roku od 24 sata.
Ina?e, 20bet je prevara, arogantni su u imejlu, M tech - pranje novca, prema broju telefona navedenom u informacijama o pla?anju, pokazuje mi M tech marine technologi Australija - niko nikada nije odgovorio na mejlove, ina?e je mtech.ee la?na kompanija u Estoniji, peru novac za 20bet.
Neki arogantan momak je odgovorio na mejl.
Ne znam vi?e, ali imam 2 uplate od 2023. Definitivno ?e vam refundirati preko banke ako imate teku?e uplate. Na?alost, imam stare i potra?ivanje banke je ve? isteklo.
Buton returned my deposit a long time ago within about 24 hours.
Otherwise, 20bet is a scam, they are arrogant in their email, M tech - money laundering, according to the phone number listed in the payment information, it shows me M tech marine technologies Australia - no one ever responded to the emails, otherwise mtech.ee is a fraudulent company in Estonia, they launder money for 20bet.
Some arrogant guy answered the email.
I don't know more, but I have 2 payments from 2023. They will definitely refund you through the bank if you have current payments. Unfortunately, I have old ones and the bank claim is already expired.
Buton mi p?ed dlouhou dobou vrátili asi do 24 hodin nějaky vklad.
Jinak 20bet je podvod, na emailu jsou arogantní, M tech - prani ?pinavych peněz, podle telefonu uvedeného v platebních informacích mi to ukazuje M tech marine technologies Austrálie - na emaily nikdy nikdo neodpověděl, jinak mtech.ee , je podvodná firma v Estonsku, perou peníze pro 20bet.
Na email odpověděl nějaky arogantní chlap.
Víc nevím, ale mám 2 platby z roku 2023. P?es banku ti to ur?itě vrátí, pokud má? aktuální platby,.já bohu?el staré a reklamace bankou je u? pase.
Da li je sportaza koristio Buton? Imam gomilu Buton transakcija, mnogo.
Did sportaza use Buton? I've a load of Buton transactions, lots.
Sportaza je koristila Sportazu, mislim da ne peru prljav novac.
Da li ste poku?ali da doprete do mene?
Sportaza used Sportaza, I don't think they launder dirty money.
Have you tried reaching out to me?
Sportaza pou?ívala Sportaza, ta myslím nepere ?pinavé peníze.
Zkou?el jsi oslovit m tech?
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.