pre 2 meseci
0
INFORMACIJE O TERVERSIMA - izvinjavam se, ali svako kome su potrebne informacije o ovome molim da ignori?e moje prethodne poruke o slanju e-po?te za informacije. Sve ovo me sada poga?a i preuzima moj ?ivot i znam da je isto za mnoge od nas, pa ?u samo da podelim informacije, ali mislim da se na?alost pona?aju kao VBMSC/Vebmosac jer su neki od nas mogli da dobiju direktne povra?aje sredstava, ali kako vi?e ljudi stupa u kontakt, po?inju da ignori?u poruke i mora?ete da pribegnete povra?aju sredstava. Trebalo mi je dosta rada da prona?em ove informacije jer kao ?to znate one su nedosti?ne, ali nadamo se da ?e ovo pomo?i nekima od vas da barem dobiju dokaze o kontaktu za povra?aj sredstava:
Terraverse Ltd
128 Citi Road, London
Broj preduze?a 12729165
Direktor - Tzagkidou Chrisoula Kipar
Imejl - I i
Ako stavite Interrai Ltd kao Google pretragu, pojavljuje se opcija za ulazak na njihovu veb lokaciju - kada kliknete na ovu opciju, vodi vas na veb lokaciju Terraverse Ltd koja je engleska veb lokacija koju vodi glavna kiparska kompanija Interrai. Postoji i veb lokacija pod nazivom Gainkit.com kojom upravlja Terraverse Ltd
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.