Mislim da su Falkora Kana?ani?
Koji su MCC kod imali naveden na va?im uplatama?
Sve moje uplate Falkori bile su bankovne. Imam reklamaciju kod svoje banke, ali su mi rekli da moram da doka?em da Santeda od samog po?etka namerava da prevari kupce. Dakle, sve ?to mogu da koristim ?to pokazuje da je to slu?aj mi poma?e. Ako su pogre?no kodirali MCC kodove za debitna pla?anja, onda mi to svakako poma?e.
Ok, hteo sam da ka?em kako da natera? Revolut da plati, jer vidim da se isto de?ava i meni.
U jednom od mojih trenutnih slu?ajeva, trgovac mi vra?a novac iz svog novca i nastoji da naplati britanski TTP jer su preusmerili pla?anje sa sajta kazina na kripto platformu, plus sprovode internu istragu kako bi spre?ili da se to ponovi, tako da je to odli?no!
Da, u osnovi, ako mogu da doka?em da je Santeda prevarila kupce, moja banka je predlo?ila da mi vrate novac putem prevare sa pla?anjem putem aplikacije. Dakle, moram da ih ubedim da Santeda od samog po?etka poku?ava da prevari kupce. Svi znamo da jesu, ali je to ne?to u ?ta je bankama potrebno mnogo ube?ivanja.
Pomislili biste da je ?injenica da primaju bankovne transfere za pla?anja za kockanje u Velikoj Britaniji, ?to je ilegalno, dovoljna, ali moja banka je rekla da ilegalna aktivnost sama po sebi nije dovoljna da ukazuje na prevaru. Obmanjivanje kupaca jeste. ?to bi zna?ili neispravni MCC kodovi onih koji su platili Santedi debitnim i kreditnim karticama. Mislim da sam se kockao sa Santedom u vreme kada nisu prihvatali kartice, tako da imam izazov pred sobom, kao ?to ka?ete!
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.