?iveli, Pol - to mi je na telefonu, samo mi je muka jer se lako uklanja, to se desilo pro?log puta, dr?a?u ga uklju?enog i samo ?u se potruditi da se to vi?e ne ponovi.
Cheers Paul - I have that on the phone just a pain as it’s easily removed that’s what happened last time, will keep it on and just work on not doing it again.
Nadam se da ?e se slo?iti da pre?u na arbitra?u, bi?e zanimljivo videti da li ?e sti?i dokazi i kakvi su oni zapravo.
Hopefully they agree to move onto arbitration, will be interesting to see if evidence does arrive and what that actually is.
Zdravo, i ja imam CreativeStudio London na svom nalogu, ali to je sve. Ako prona?ete adresu, bio bih vam zahvalan ako biste je i meni rekli. Na?ao sam neku adresu, ali niko se ne javlja. Hvala.
Hi, I also have CreativeStudio London on my account, but that's all, if you find out an address I would appreciate it if you could tell me too. I found out some address but no one is answering. Thanks
Buna,am si eu pe extras CreativeStudio London,dar doar atat,daca afli o adresa as aprecia daca mi ai spune si mie.Eu am aflat ceva adresa dar nu raspunde nimeni.Multumesc
Zdravo svima,
Prona?ao sam ovu veb stranicu preko Copilot-a, nadam se da ?e vam svima pomo?i. Neki su se pojavili kao kontakt podaci, neki jo? uvek nedostaju. Poigrajte se, iskoristite sve podatke koje mo?ete u pretrazi sa izvoda kartica.
Ve?ina se ne pojavljuje, ali retki gde mogu da pretra?im broj prodavca jeste.
Hi all,
Found this website via Co pilot hoping it helps you all. Some have come up as the contact details some are missing still. Play around use any details you can in the search from card statements.
Most don’t show up but the odd one where I can search retailer number has done.
Oh, ta?no, nekada je bilo nemogu?e ukloniti, sada je mora biti druga?ije sa ajfonima, ?teta.
Oh right it used to be impossible to remove must be different now with iphones pity
Ne ?elim da ulazim u previ?e detalja u slu?aju da se drugi mu?e i na kraju to urade, ali da, nekoliko klikova na prave stavke u pode?avanjima na iPhone-u i isklju?eno je za nekoliko sekundi. Voleo bih da je nemogu?e ukloniti ga jer mi sama snaga volje u poslednje vreme ne poma?e, ali 9 dana bez kockanja, tako da sam opet na pravom putu.
I don’t want to go into too much detail incase others are struggling and end up doing it but yeah few clicks on the right items in setting on iPhone and it’s off in seconds. I wish it was impossible to remove as will power alone ain’t doing it for me lately but 9 days without gambling so on the right track again
Ok da, nekoliko njih, mo?e? to jednostavno da uradi? sa njima, mora da ti je jako te?ko, upravo sam to pro?ao. Znam kako je, ako ise?e? kartice, mo?e? da pla?a? sa Epl Pejom, a onda ne mo?e? da koristi? kartice onlajn osim ako se ne seti?, to je ono ?to ja sada radim.
Ok yes a few you can just do that with them it must be really hard for you just now ive been there I know how it feels have you cut your cards up you can pay with apple pay then you cannot use the cards online unless you remember it this is what I do now
Da, kartice su nestale i, da budem iskren, koristim samo kreditne kartice i jasno je da nedeljno pla?anje deluje kao bolja za?tita na taj na?in jer ograni?ava gotovinu za kori??enje u kladionicama, ?to sam i uspeo da uradim poslednjih 9 meseci sa njima. Samo kod ovih onlajn kartica sa kojima sam ponovo imao problem, dobra vest je da dugujem samo 608 funti na kreditnoj kartici, a treba da vratim 1400 funti sa kreditne kartice i 800 funti preko debitne kartice, tako da ako samo deli? bude odobren, trebalo bi da budem pun novca.
Yeah cards are gone and to be fair I only use the credit card and clear that weekly seems to be more protection that way as limits cash for use in bookies which is what I have managed last 9 months on them. Just these online ones that had a relapse with, good news is I only owe £608 on credit card and I am due back £1400 on the credit card and £800 via debit card so if only a fraction get approved I should be grand
Prili?no sam nadajan ?to se ti?e onih sa kreditnim karticama, jer je 10 transakcija, od kojih je 6 bilo preko 100 funti.
?to obi?no navodi kompaniju kartice da brzo vrati novac, tako da nisu odgovorni prema ?lanu 75. Skoro svaka od njih je digitalna roba/usluge i mislim da su sve povezane sa Terraverse-om zbog imena, pa se opet nadam da ?e to jednostavno uraditi i da nema odgovora.
I am fairly hopeful with the credit card ones as 10 transactions and 6 were over £100
which usually prompts the card company to chargeback quickly so they are not liable under section 75. Almost every single one is digital goods/services and I think all linked to Terraverse due to names so again hoping they just do it and no response
Sve ?to se vrati poma?e, posebno ako se time otpla?uje dug. Kao i ti, povu?i ?u crtu ispod toga posle sredine jula jer je to rok za Chase. Barclaycard bi trebalo da me br?e obavesti, pa se nadam da je sve u redu.
Anything back helps especially if it clears debt. Like you I will draw a line under it after mid July as that’s the deadline on Chase. Barclaycard should notify me quicker so hopefully all good
Da, dobro, vrati to, pa potra?i pravu pomo? i podr?ku. Napravio sam gre?ku, zato se pobrini da to ne uradi?, dru?e.
Yes good get it back then get real help and support I made the mistake so make sure you do not mate
Da li je neko otkrio da potpuno transparentnost sa va?om bankom funkcioni?e? Generisao sam pismo od AI koje zvu?i prili?no ubedljivo. U pismu se ?ini da je banka delimi?no kriva za dozvoljavanje ovih transakcija. U osnovi pi?e da ako ne dobijem svoj novac nazad, mogu ovo da predam Slu?bi finansijskog ombudsmana.
Da li neko zna kako se oni nose sa ovim situacijama?
Has any found that just been totally transparent with your bank works. I generated a letter from A.I thats sounds quite compelling. The letter makes it sound like the bank are to partly blame for allowing these transactions going through. Basically says if I do not get my monies back I can take this onto Financial Ombudsman Service.
Does anyone know how they manage these situations?
?ini mi se da varira:
Iskreno, Barklis je odbijen, a zatim poni?ten zbog ?albe. Ovaj put nisam primio robu, ?to nije la? jer ni?ta nije primljeno od...
trgovci.
?ejs ne?e zabavljati kockanje tako da mo?ete samo da trgujete robom.
Prednost iskrenosti i obrade zahteva zna?i da je bezbedno, ali banke mogu da odbiju zahtev, pa da li ?elite da rizikujete sa ?albama/prekr?ajima?
I find it varies:
When honest with Barclays it was rejected then overturned on complaint, I have gone goods not received this time which isn’t a lie as nothing has been received from
merchants.
Chase will not entertain gambling so you can only do goods.
The benefit of being truthful and getting it processed means it’s failsafe but Banks can reject and do you want to chance it with complaints/fos
?ta misli? pod "slu?ajno je sa FOS-om"? Da li bi ovo moglo da me uti?e na neki na?in?
What do you mean by chance it with FOS? could this affect me in some way?
FOS je tu kada se ne sla?ete sa ishodom ?albe banke. Dakle, vremenska linija:
Podi?i novac kod banke koju odbijaju
?alite se da ih odbijaju
Idi FOS - Ho?e? li pobediti? To je rizik koji preuzima?, nema uticaja na ishod, samo zavisi od toga da li mo?e? da ih ubedi?.
Ovo se mora uzeti u obzir ako se pogre?no koristi MCK itd./pominje kockanje. Radio sam na oba na?ina i roba je mnogo lak?a, ali rizik je ?to daju sumnjive fakture.
FOS is there for when you don’t agree with the outcome of the banks complaint. So on a timeline:
Raise with bank they refuse
You complain they reject
You go FOS - Will you win? That’s the chance you take, there is no affect on the outcome it just depends if you can convince them.
This has to be considered if going incorrect MCC etc/ mentioning gambling. I have done both ways and goods is much easier but risk is they provide dodgy invoices
Mo?da potra?ite ovde, neko je mo?da pomenuo Lojds ili Halifaks kao povezane, mo?da ?e vam pomo?i da odlu?ite kojim putem da idete.
Maybe search on here someone may have referenced Lloyds or Halifax as linked, may help you decide which way to go
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.