Stvar je u tome, na primer, ako neko ko nije tehnolo?ki stru?an dobije poziv i koristi karticu za kupovinu ilegalne robe, da li bi banka odbila prvo ili vi?e puta... nema ?anse jer kr?i potro?a?ku du?nost. Pa ipak, kockanje je kao da smo odba?eni, kao da prodajemo drogu deci.
Thing is just for example say someone not tech savvy was cold called and used a card to purchase illegal goods would the bank one decline first up or multiple times…no chance as it breaches consumer duty. Yet gambling and it’s as if we are cast aside as if we were selling drugs to kids.
Stvar je u tome ?to je velika koli?ina novca kod Bajtlaba, dobio sam delimi?an povra?aj novca od njih.. vratili su sve manje apoene poput 50 funti itd.. ali su ostavili sve one od 100 i 200 ?? olo?, nadam se da ?e igrati u moju korist.
Thing is a big bulk are Bytlab, I had partial refunds from them.. they refunded all the smaller denominations like £50 etc.. but they left all the 100s and 200s ?? scumbags, hopefully plays in my favour
Nemam Revolut, ali svi koji ga imaju su videli slu?aj FOS-a o njima od pre par godina, ali ja ovo vidim prvi put.
https://vvv.finansial-ombudsman.org.uk/decision/DRN-4516953.pdf
I do not have Revolut but has everyone who does seen the FOS case about them couple years old but first time I have seen this.
https://www.financial-ombudsman.org.uk/decision/DRN-4516953.pdf
Da, mogu. Dobio sam direktan povra?aj novca od nekoliko prodavnica, ali ne i od ta?nog Barklisa, sve je bilo odmah.
Mislim da postoji logika u tome da se ka?e da su vratili novac, ali ne i ta?an iznos, jer to postaje ne?to druga?ije od kockanja jer ne bi trebalo ni da se pominje. To je komplikovano jer samo ?elite da se vrati.
Yes can do. I had refunds direct from a few but not correct Barclays put through straight away.
I think there is angle there to say they refunded but not correct amount, as that becomes something different to gambling as it wouldn’t need to be mentioned. It’s tricky as you just want it back
A?uriranje o mom
Revolut je odbacio sve tvrdnje o prevari, rekav?i da sam ja ovlastio pla?anja.
Neke od njih sam uvrstio kao robu/usluge koje nisu primljene, pa su me zamolili da dostavim dokaz o kontaktu sa trgovcem (jesam). Razgovarao sam sa njima nekoliko puta preko ?askanja u?ivo i ka?u da rade na tome. Tra?io sam da se sva odbijanja zbog prevare ponovo otvore kao neprimljena roba (to jo? nije ura?eno), 6 je odbijeno kao neprimljena roba i ponovo je stavljeno pod prevaru, ?to su danas odbili.
Sa?uvao sam sve Revolut ?etove kao PDF i spremam jake argumente.
Imam ukupno 144 transakcije za osporavanje. Vrednost 52 hiljade funti.
Jo? uvek nisam dobio odgovor na imejl koji sam poslao Revolutu, me?utim, dobio sam odgovor od FOS-a koji je otvorio dosije slu?aja za mene.
Dakle, sada ?ekam da vidim ?ta ?e Revolut uraditi. Da?u im rok do kraja nedelje pre nego ?to ih ponovo kontaktiram, me?utim, mislim da imam veoma jake argumente kod FOS-a ako dozvole da se to desi.
Vide?emo.
Otkako sam pro?ao kroz sve ove transakcije i shvatio koliko sam potro?io prevaren od strane ilegalnih sajtova za kockanje, od tada se nisam kockao.
Nema ?anse, ne hvala.
Update on mine
Revolut rejected all the claims of fraud, saying I had authorised the payments.
Some of them I'd put as goods/services not received so they asked me to provide proof of contact with merchant (I have) I've spoken to them a few times on live chat and they say they are working on it. I asked all the rejections of fraud to be reopened as goods not received (thats not been done yet) 6 were rejected as goods not received and again put under fraud which they rejected today.
I've saved all the Revolut chats as PDF and I'm putting a strong case together.
I have 144 transactions to dispute in total. £52k worth.
I've had no response from the email I sent to Revolut as of yet however I have had a response from the FOS who have opened a case file for me.
So now I'm waiting to see what Revolut do I shall give them until the end of the week before contacting them again however I think I do have a very strong case with the FOS if they allow it to go down that line.
Shall see.
Since I went through all these transactions and realised how much I'd spent being rinsed by illegal gambling sites, I've not gambled since.
No way, no thank you.
Jesi li proverio/la onaj slu?aj FOS-a koji sam ranije naveo/la odnosi se na Revolut? Sa toliko njih, trebalo bi da uo?e obrazac i ne bi trebalo da odbiju povra?aj sredstava, me?utim, opet je u pitanju ova formulacija i taj slu?aj se odnosi na to, mi ka?emo ?prevara" ili ?la?", ali to ne mo?e biti prevara u smislu Mastercard-a, kako smo mi ovlastili.
Revolucija zvu?i jo? gore. Samo nastavite sa njima, neki su uspeli da ih pobede.
Have you checked that FOS case I listed before relates to Revolut. With that many they should be picking up a pattern and they should not refuse to chargeback, it’s this wording again though and that case refers to it we say "fraud" or "scam" but it cannot be fraud in Mastercards terms as we authorised
it Revolut sound the worse. Keep on at them some have managed to win against them
Jesi li proverio/la onaj slu?aj FOS-a koji sam ranije naveo/la odnosi se na Revolut? Sa toliko njih, trebalo bi da uo?e obrazac i ne bi trebalo da odbiju povra?aj sredstava, me?utim, opet je u pitanju ova formulacija i taj slu?aj se odnosi na to, mi ka?emo ?prevara" ili ?la?", ali to ne mo?e biti prevara u smislu Mastercard-a, kako smo mi ovlastili.
Revolucija zvu?i jo? gore. Samo nastavite sa njima, neki su uspeli da ih pobede.
Have you checked that FOS case I listed before relates to Revolut. With that many they should be picking up a pattern and they should not refuse to chargeback, it’s this wording again though and that case refers to it we say "fraud" or "scam" but it cannot be fraud in Mastercards terms as we authorised
it Revolut sound the worse. Keep on at them some have managed to win against them
Da, pro?itao sam to pro?le nedelje pre nego ?to sam sve pokrenuo. Pro?itao sam to kako treba i to je jedan od razloga za?to sam krenuo ovim putem.
Revolut nemaju na ?emu da stoje ovde, ali igram igru sa njima. Pona?aju se kao da ?ele da mi pomognu, pa ?u im dati jo? nekoliko dana kao ?to je re?eno. Danas sam odbio 6, kao ?to je re?eno, 7 je otvoreno, 2 treba da odgovore trgovci. Za ostale sam tra?io da se ponovo otvore, nema vesti.
Jesi li pro?itao/la ovaj ?lanak koji sam objavio/la?
Poslao sam im to u svom imejl kontaktu preko Revoluta.
Kada sam pomenuo FOS u jednom ?askanju u?ivo, operater se potpuno iznervirao.
Ne?u ovo pustiti.
Postoji kockanje koje je zabavno kada je kontrolisano, a sa kontrolisanim i regulisanim kompanijama nemam nikakve primedbe oko toga.
Ovo? je ?ista prevara i to su upravo ovi sajtovi. Ako pobedite, nikada ne?ete biti ispla?eni.
Ima? 0 ?ansi.
Yes I read that last week before I initiated everything. I read it properly and is one of the reasons I've gone down this road.
Revolut don't have a leg to stand on here, but I'm playing the game with them. They are acting like they want to help me so I shall give them a few more days as said. Rejected 6 today as said 7 are open, 2 are to merchants reply. The rest I've asked to reopen no news on.
Did you read this article I posted?
I've sent Revolut that in my email contact to them.
When I've mentioned FOS in one live chat the operator got all tetchy.
I'm not letting this go.
There's gambling which when controlled is fun and with controlled and regulated companies I have no dispute about.
This? is pure scamming and thats what these sites are. You win you never get paid out.
You have 0 chance.
To je to, samo ?elimo da bude fer. Svi smo na GemStopu i da su uradili ispravan MCC ne bismo mogli da igramo.
Sre?no, nadam se da ?e? ih naterati da isplate novac.
That’s it, we just want it to be fair. We are all on gamstop and if they did the correct mcc we wouldn’t be able to play.
Good luck hopefully you get them to payout
Mnogo sam ih osvojio, a ?ak i tada su me prevarili.
Nikad ne dobija? svoj novac.
Jedan od njih mi je isklju?io sportsko kla?enje i gurnuo me ka onim sumnjivim slotovima gde sam postao zavisan i potro?io malo bogatstvo.
Ovi sajtovi su potpuna prevara i oni ta?no znaju ?ta rade.
Regulisani sajtovi sa kojima nemam problem.
Ovo je ceo argument, i on je tako?e ta?an.
I've won a lot off them, and even then I got screwed over.
You are never getting your money.
One of them turned off sports betting for me and pushed me towards there dodgy slots where I got addicted and blew a small fortune.
These sites are a complete scam and they know exactly what they are doing.
Regulated sites I have no problem with.
This is the whole argument, and it's correct too.
Zdravo, novajlija ovde. Mo?e? li poslati i na mene, molim te?
Hi there, newbie here. Could you send to ne also please [email protected]
Da li je neko dobio povra?aj novca putem pravila za prevaru sa pu? pla?anjima na Revolutu? ?ekam ve? 15 dana i sve ?to ka?u je ?poku?avamo da povratimo va?a sredstva".
Anyone had refund through Push payment fraud rules on Revolut. I've been waiting 15 days n all they say is 'we are trying to retrieve your funds'.
Razgovarao sam sa Barklisom, oni ?e vratiti sve ispod 12,7, sve ?to je prvobitno ura?eno pod robom koja nije primljena, ako se ospori, mo?e se promeniti na 12,7 ili 13,5. Ako neko ima vizu, kontaktirajte me i ja ?u vam pomo?i u vezi sa onim ?to sam poslao.
Spoken to Barclays they will be refunding all under 12.7 any that were originally done under goods not received if challenged can be changed to either 12.7 or 13.5. If anyone is visa contact me and I will support on what I sent
Da, molim te, poku?avam ovo ve? dugo ?? svaka ?ast, ina?e
Yes please been trying these for ages ?? well done by the way
Imate li neki savet kako da ih kontaktiram?
Do you have any tip for me to contact them?
ONLAJN A?uriranje DG: banka je ispitala moj spor i pokrenula zahtev za povra?aj novca, ?to je ve? pozitivna stvar.
Za TRNDBM umesto toga jo? uvek nisam uspeo da prona?em ni?ta konkretno, ali za nekoliko dana ?u poslati ?albu banci
ONLINE DG Update: the bank has examined my dispute and has initiated the refund request, which is already a positive thing.
for TRNDBM instead I still haven't been able to find anything concrete but in a few days I will send the complaint to the bank
Aggiornamento ONLINE DG : la banca ha esaminato la mia contestazione ed ha messo in procedura la richiesta di rimborso, già è una cosa positiva.
per TRNDBM invece ancora non sono riuscito a trovare qualcosa di concreto ma fra qualche giorno invierò il reclamo alla banca
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.