Da li je neko ikada dobio povra?aj novca od Destrima koji bi mogao da pomogne? Video sam nekoliko ljudi koji ka?u da jesu, ali nisu dali nikakav koristan savet.
did anyone ever get Destream refunds that can help? I seen a few people say they did but not give any useful advice out
Dobio sam 3 povra?aja novca nakon ?to sam kontaktirao njihovog vlasnika na LinkedIn-u, ali iskreno, ne mislim da je to napravilo razliku. Neko je ovde objavio jo? 3 imejla za kontakt, koja su mo?da bila vladina imejla ili tako ne?to.
I received 3 refunds after contacting their owner on linked in but to be honest I dont think that made a difference. Someone on here posted 3 other emails to contact that were maybe government emails or something
Nisam siguran da je to bilo davno. To je problem, dru?e, mora? pa?ljivo pro?itati temu. 99% ovih trgovaca je ovde. Nadam se da osoba koja je objavila jo? uvek ?ita i da mo?e da ti pomogne.
Not sure it was a while ago now. This is the problem mate you have to go and read the thread thoroughly. 99% of these merchants are on here. Hopefully the person who posted is still reading and can help you
Na mom bankovnom izvodu mogu da se pomerim 2 ili 3 godine unazad i ima gomila sumnjivih, pogre?no kodiranih transakcija.. Da li je prekasno da kontaktiram banku u vezi sa njima? ??
On my bank statement can scroll back 2 or 3 years and there is loads of dodgy miscoded transactions.. Is it too late to contact my bank about them? ??
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.