Znam da sam dobro uradio ?to sam uop?te bio u ovoj fazi, iskreno, trebalo bi da sam do sada bankrotirao, ovo me je spasilo! Vide?u kako ?e i?i sa 1500 funti i slu?ajem FOS-a protiv Revoluta, definitivno ne?u ni ?etvrti put da se bavim ovim sranjem.
I know ive done well to even be at this stage to be honest should be bankrupt by now this has saved me ! will see how it goes with the £1500 and the FOS case against Revolut im deffo not going in for a fourth bite on this shit
Siguran sam da ?e? ovde povratiti dosta funti! Dug je put, ali vredi, nemam posao, samo prose?an posao, tako da Bog zna kako sam to pre?iveo.
Im sure you will recover a good few quid most on here do ! its a long road but worth it ive not got a business just an average job so god knows how I came through it
Te sajtove treba ZABRANITI ljudima u Velikoj Britaniji i svuda drugde gde nemaju nadle?nost nad njima.
Jednostavno kao! To uop?te nije prihvatljivo.
Izgleda kao da ?e vlada intervenisati i zaustaviti to, me?utim, ovi kreteni pronalaze na?in da to zaobi?u.
Uvek se se?aj Pola, onoga ?to je najva?nije. Porodice i prijatelja.
those sites should be BANNED for people in the UK and wherever else they have no jurisdiction over them.
Simple as! it's not acceptable at a all.
It does look like the Gov are going to step in and stop it, however these twunts find a way around it.
Always remember Paul, what matters most. Family and friends.
Zdravo, da li je neko imao uspeha u pre-arbitra?i? Ostalo mi je jo? 10 dana do kraja, a trgovac nije odgovorio otkako je pru?io la?ne dokaze u po?etnim fazama. Odgovorili su poslednjeg dana u prvoj fazi i pitam se da li ?e ovo ponoviti - ili ?e se zaglaviti u pre-arbitra?i jer su lagali i rekli da su kupili kriptovalute u prvoj fazi sa slabim fakturama.
Hi has anyone had success at pre arb. I’m 10 days away from it ending and the merchant hasn’t responded since providing fake evidence in the beginning stages. They responded on the last day in the first stage and wonder if they will do this again - or they become stuck at pre arb as lied and said I bought crypto in the first stage with weak invoices
Izvinjavam se zbog ka?njenja, poku?ao sam da nateram Onlined*DG da mi vrati novac, ali su mi vratili samo 1/3 transakcija i ve? neko vreme nisu odgovorili u vezi sa ostatkom. Zato ?u poku?ati da vratim ostatak.
Pretpostavljam da vi?e nikome ne?e vratiti novac, ali vredi poku?ati. Mo?ete koristiti njihove informacije ispod da po?aljete imejlove o tome da niste primili robu i da niste dobili odgovor.
Ovo je kompanija registrovana u Velikoj Britaniji:
ONLAJN DIGER D.O.O.
Mati?ni broj kompanije 15756903
Oni upravljaju ovom veb stranicom: https://diamonddiggers.eu/
Sorry for the delay, tried to get Onlined*DG to refund everything but they only refunded 1/3 of my transactions and have now not responded for a while regarding the rest. So I will go and try to chargeback the rest.
I am guessing they wont refund anyone anymore but worth a try, but you can use their info below to send emails about not receiving goods and getting no response.
This is the company registered in the UK:
ONLINE DIGGER LTD
Company number 15756903
They are operating this webpage: https://diamonddiggers.eu/
Poku?ao/la sam da im po?aljem imejl.
Ovo obja?njava moje bankovne izvode
ONLAJN DGDMND
U ovom trenutku mislim da ONLINE DG BB tako?e vode oni, mo?da imaju neki drugi paralelni sajt, u svakom slu?aju, da vidimo da li ?e mi odgovoriti
I tried to send them an email.
this explains my bank statements
ONLINE DGDMND
at this point I'm thinking that ONLINE DG BB is also managed by them, maybe they have some other parallel site, anyway, let's see if they answer me
Ho provato a mandare loro una mail.
questo spiega i miei estratti conto
ONLINE DGDMND
a questo punto mi viene da pensare che anche ONLINE DG BB viene gestito sempre da loro, forse hanno qualche altro sito parallelo, comunque , vediamo se a me rispondono
I ja imam ove. Nemam detalje, ali ?ejs je rekao da prodaju proizvode za li?nu negu.
I have these also. Haven’t got details but chase said they sell personal care items
Ja sam pobedio u svim la?nim fakturama Skinsmagnate-a, osporio sam to i sve sam vratio.
Me I won all the skinsmagnate fake invoices challenged it and got it all back
Koristio sam funkciju ?askanja u vezi sa povra?ajem sredstava, rekao sam im da sam ponovo do?iveo problem, a oni su mi rekli da pozovem tim za povra?aj sredstava, dosta mi je ?ekanja da mi ovi trgova?ki klovnovi vra?aju novac tako ?to ih jure.
I used the chat function about my chargebacks told them ive relapsed and they said to call chargebacks team im fed up waiting on these merchant clowns giving me a refund by chasing them up
Zdravo,
Sastavljam veliki slu?aj protiv Santede sa svojom bankom. Informacije koje ste ovde naveli bi mogle zaista da mi pomognu da doka?em da su prevarna kompanija. Ako imate dokaz da ste osvojili novac, a oni su odbili da vam isplate, to je od velikog interesa. Mo?da bih mogao da vam pomognem i u va?em slu?aju. Mo?ete li mi poslati imejl na i mo?emo li razmeniti na?e pri?e?
Hi,
I've been compiling a big case against Santeda with my bank. The information you have provided here could really help strengthen my case in proving they are a scam company. If you have proof you won money and they refused to pay out that is of great interest. I might be able to help you also on your own case. Can you email me at [email protected] and we can exchange our stories?
Hvala. Da li se jednostavno nisu potrudili da odgovore? Pretpostavljam da kada jednom naprave la?ne fakture - onda nemaju ?ime da ih potkrepe? Moje su kod dva razli?ita prodavca, ali siguran sam da svi koriste istu taktiku.
Thank you. Did they just not bother responding. I guess once they’ve made the fake invoices - they then have nothing to back it up with? Mine are with two different merchants but they all use the same tactics I’m sure
Zdravo! Ako me banka pita da li imam prate?u dokumentaciju koja dokazuje da nisam kupio robu ili usluge od trgovca X, ?ta da im ka?em?
izmena: banka mi je rekla da bez obzira da li sam primio proizvode ili ne, transakcije su autentifikovane putem 3D bezbednosti, da li je to ?to govorim normalno?
Hello! If the bank asks me if I have supporting documents to prove that I did not purchase goods or services from merchant x, what do I tell them?
edit: the bank told me that regardless of whether I received the products or not, the transactions were authenticated through 3D security, is what I'm saying normal?
salutare ! Daca banca ma intreaba daca detin documente justificative pentru a dovedii ca nu am cumparat bunuri sau servicii de la comerciantul x ce le spun ?
edit : banca mi a spus ca indiferent daca am primit sau nu produsele , tranzactiile au fost autentificate prin 3d security , este normal ce spun ?
Koju ste imejl adresu koristili za Lojds? Poslao sam jednu 5. maja na C
what was the email address you used for Lloyds? I sent one on the 5th May to [email protected]
Naravno da je normalno jer ste vi odobrili pla?anja... samo morate da osporite da roba ili usluge nisu stigle
Of course it's normal because you authorized the payments... you just have to contest that the goods or services did not arrive
Certo è normale perché tu hai autorizzato i pagamenti.. devi solo contestare che non ti è arrivato il bene o servizio
Izvinjavam se ?to sam dosadan, ljudi. Da li je neko prona?ao i probao povra?aj novca za DATA (mislim, ?ta bi trebalo da radite sa tim lol) ili LYV?
Sorry to be a pain in the arse guys. Has anyone found and tried a cashback for either DATA (i mean wtf are you supposed to do with that lol) or LYV.
Nikada nisu odgovorili, ali je ceo proces trajao nekoliko meseci da se sredi.
They never replied but the whole process took a while a few months to get sorted.
Zdravo!
Sa razlogom da nisam primio proizvode ili usluge, pokrenuo sam ?albu, ali banci nije bilo stalo sve dok sam autorizovao transakcije. To je upravo moje pitanje (hipoteti?ki govore?i), ako sam kupio proizvod ili uslugu od trgovca x, transakcija je autorizovana putem 3D bezbednosti sa biometrijskim podacima, rok isporuke je pro?ao i nisam primio svoj proizvod, ja kao kupac sam kontaktirao trgovca x ali mi on nije odgovorio, preuzimam kontakt sa bankom da bih pru?io ubedljive dokaze. Njihov odgovor je odbijanje sa razlogom da sam se autentifikovao i da je transakcija bezbedna, bez obzira da li mi unapred isporu?uju proizvode? S obzirom da trgovac ima politiku povra?aja novca na sajtu u kojoj pi?e da se kontakt sa podr?kom mora preuzeti putem imejla na support@….
Moja banka mi je rekla upravo to i ?eleo sam da znam. Hvala unapred.
Hello!
With the reason that I did not receive the products or services, I started the appeal but the bank did not care as long as I authorized the transactions. That is exactly my question (hypothetically speaking), if I bought a product or service from merchant x, the transaction was authorized through 3D security with biometric data, the delivery deadline passed and I did not receive my product, I as a buyer contacted merchant x but he did not answer me, I take over the contact with the bank to provide conclusive evidence. Their response is a refusal with the reason that I authenticated and the transaction is secure, regardless of whether they deliver the products to me in advance? Considering that the merchant has a refund policy on the site in which it says that contact with support must be taken over by email to support@….
My bank told me exactly that and I wanted to know. Thanks in advance.
Salutare !
Cu motivul ca nu am primit produsele sau serviciile am inceput contestatia dar bancii nu i-a pasat atata timp cat eu am autorizat tranzactiile . Tocmai asta e intrebarea mea ( ipotetic vorbind ) , daca eu am cumparat un produs sau serviciu de la comerciantul x , tranzactia a fost autorizata prin 3D security cu datele biometrice , a trecut termenul de livrare iar eu nu mi-am primit produsul , eu ca si cumparator am contactat comerciantul x dar acesta nu mi-a raspuns , preiau legatura cu banca pentru a oferi doveziile concludente . Raspunsul acestora este un refuz cu motivul ca am autentificat si tranzactia este sigura , indiferent daca acestia imi livreaza in prealabil produsele ? Avand in vedere ca comerciantul are politica de rambursare pe site in care scrie ca trebuie preluata legatura cu suportul prin email catre support@….
Banca mea tocmai asta mi-a spus si voiam sa stiu . Multumesc anticipat.
Besplatni profesionalni edukativni kursevi za zaposlene u online kazinima usmereni na najbolje prakse u industriji, pobolj?anje iskustva igra?a i po?ten pristup kockanju.
Inicijativu koju smo pokrenuli s ciljem stvaranja globalnog sistema samoisklju?enja, koji ?e omogu?iti ranjivim igra?ima da blokiraju pristup svim mogu?nostima online kockanja.
www.kpvfaw.com je nezavistan izvor informacija o online kazinima i online kazino igrama, i nije kontrolisan od strane bilo kojeg operatora igara ili bilo koje druge institucije. Sve na?e recenzije i vodi?i su kreirani iskreno, u skladu sa najboljim znanjem i rasu?ivanjem na?ih ?lanova iz ekspertskog tima; ipak ovaj sadr?aj je napravljen u informativne svrhe i ne bi smeo i trebao da se tuma?i kao pravni savet. Bitno je da uvek ispunite sve regulatorne zahteve pre nego po?nete igrati u odre?enom kazinu.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:
[email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: [email protected]
Link ?e iste?i za 72 ?asa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Uskoro ?ete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sa?ekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite pode?avanja.